Exhibitions (current and future)

Den næste udstilling starter lørdag den 27. april, og er med Peer Rene Larsen. Se mere på: https://peerrlarsen.dk/  

Ferniseringen lørdag den 27. april  er fra kl. 13-00 til 21.00. 

Galleri Sapere Aude præsenterer: ESTROGEN CALL (Det østrogene kald) af Peer René Larsen (Maleri/foto)

Værkerne søger til dels at gøre det østrogene synligt i de halvusynlige portrætter af kvinden, hvilket indikerer at kaldet ikke bare er synligt og visuelt ophidsende og fristende, men at det østrogene kald også er usynligt og virker over afstand og kalder på det testoterone svar.

 

Med Peers nærmest drømmende maleriske skildring af den kvindelige tiltrækningskraft eller det østrogene kald, formår han at vise dobbeltheden i denne tiltrækningskraft, der skildres på en gang som synlig og usynlig, helt i tråd med virkeligheden, der på samme måde på en gang også er både synlig og usynlig.

Peer forsøger ikke, med det østrogene kald, at give det forrang for det maskuline.  Det østrogene kald kan derimod ses som en kulturel reminder om, at det maskuline og det feminine, som Ying og Yang, er uadskilleligt forbundne og ikke kan eksistere uden denne forbundethed af modsætninger. Hvilket også understreger den ligeværdige betydning af dem begge. Dette skinner som sagt igennem både i Peers arbejde, og giver man sig tid, vil man kunne opleve, at han i sin kunst mestrer det sværeste, nemlig at skabe balance imellem uforenelige modsætninger.

Henning Bøtkjær cand.psych

CONTACT US IF YOU ARE INTERESTED IN BOOKING YOUR OWN EXHIBITION. 

Find det du søger